Žika Todorović i Uroš Đurić zvezde novogodišnje večeri
Postavio Redakcija Presstiž 19 Dec 2017 u 11:49 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Čuveni glumački dvojac zauzima DJ pult i zajedno sa bendom „Free Cats“ pravi najbolju novogodišnju žurku 

Andjeo i djavo OUR Pub Srdjan Todorovic Uros Djuric (2)

U O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71 za doček 2018. godine nastupaju Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović (Anđeo i Đavo DJs). Ako volite brzu vožnju, dopašće vam se da vas ova dva legendarna glumca uvedu u srećnu i ispunjenu Novu godinu.

Prema zvaničnom saopštenju, prvo će vas u stilu ’50-ih i ’60-ih zagrejati postmoderni swing i jazz bend „Free Cats“. Ovaj petočlani sastav ume da iznenadi prisutne svojom razigranom energijom i pojavom koja podseća na neko prošlo vreme iz kojeg su pokupili sve ono najbolje. Zvuci trube i muškog i ženskog vokala su jednostavno očaravajući. Pored starih poznatih i kvalitetnih hitova, ovi muzičari izvode i moderne hitove i poznate klasike u svom jedinstvenom stilu koji deluje kao vremeplov u neko lepše vreme.

Posle ovog benda žurku pravi naš glumački tandem koji poslednjih godina vrlo uspešno funkcioniše i kao DJ dvojac. Uroš i Srđan su pokazali kakvu žurku umeju da naprave nastupom na otvaranju O.U.R. Pub-a polovinom oktobra ove godine. Ono što najviše vole da miksaju je rokenrol muzika i za tri godine koliko zajedno sađuju, interesovanje za njihova zajednička izvođenja je sve veće.

Andjeo i djavo OUR Pub Srdjan Todorovic Uros Djuric (1)

Sve informacije u vezi sa dočekom Nove godine možete dobiti na broj telefona 0606344226 i već sad rezervisati svoje mesto.

Organizacija Udruženog Rada, ili skraćeno OUR, skoro deset godina je prepoznatljivo ime koje je nedavno prošlo kroz transformaciju. Nekada je bio O.U.R. Bar, a sada je O.U.R. Pub. Mnogi ga zovu „Our“ (engl. „naše) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na domaćem terenu.

Bogata češka kuhinja sa kreativnim dopunama iz ostalih zemalja koje neguju pab kulturu, kao i tradicija ispijanja piva, neizostavni su deo imidža, a neuobičajeno razumne cene su dodatni plus.

Ulaz u ovaj pab se nalazi tik uz ulaz u sportski centar „Tašmajdan“, a veliki stakleni izlog pruža široki pogled na lepi Tašmajdanski park. Tokom sunčanih dana na ovom mestu dolazi do izražaja boja punog drveta koja je dominantna.

U O.U.R. Pub-u sredom gostuju izvrsni jazz muzičari, četvrkom akustična muzika pravi magičnu i veselu atmosferu, petkom sviraju najbolji rock, blues, funk bendovi, a subotom poznati DJ-evi prave vrhunske žurke.

- Foto: Mrvica

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>