VODIČI ZA SEKSUALNO SAZREVANJE U PRODAJI
Postavio Redakcija Presstiž 25 Aug 2015 u 12:57 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Vodiči za seksualno sazrevanje dr Svetlane Zdravković u izdanju Lagune naći će se u prodaji od sutra, 26. avgusta, u svim Laguninim klubovima čitalaca i Delfi knjižarama.

Prema saopštenju izdavačke kuće Laguna, „Seks – kako da prevaziđete samog sebe“ i „Seks – kako da prevaziđete samu sebe“ su knjige iz kojih možete saznati nešto novo o seksu i seksualnosti.

seks - kako da prevazidjes samog sebe

Ovo su knjige koje svakako razotkrivaju dogme i uče nas kako da budemo zadovoljniji i srećniji. Ono što ih posebno izdvaja jeste to što na kreativan način kombinuje stručno obrađeni tekst sa humorom uobličenim u crtežima Boba Živkovića.

Svetlana Zdravković, jungovski orijentisana psihoanalitičarka sa velikim iskustvom u kliničkoj praksi, na pristupačan i interesantan način čitaocima i čitateljkama nudi odgovore u vezi sa najrazličitijim pitanjima koja bi se mogla postaviti kada se govori o seksu. Od toga koje su tipične greške koje se usled nepoznavanja ili nesigurnosti ponavljaju, do toga šta se najčešće ne uzima u obzir a trebalo bi, autorka na konkretnim primerima pokušava da dekonstruiše brojne predrasude vezane uz seksualnost. Zato je ova knjiga namenjena kako onima koji tek stupaju u seksualne odnose, tako i onima koji imaju seksualnog iskustva ali žele da unaprede i poboljšaju svoj seksualni život.

seks - kako da prevazidjes samu sebe

„Vešto koristeći brojne primere iz kinematografije i popularnih pesama u kombinaciji sa nizom autentičnih priča iz kliničke prakse, a sve to prožeto jednom prefinjenom dozom humora vešto ilustrovanog brojnim karikaturama i crtežima, knjiga je napisana na način da svako ko je čita, bez obzira da li je reč o odraslima ili adolescentima, može da sazna nešto novo o seksu i seksualnosti.“ Mr sci med. dr Slobodan Udović, psihijatar, med. seksolog

Dr Svetlana Zdravković je jungovski analitičar – član Međunarodne asocijacije analitičkih psihologa (IAAP), Nezavisne grupe analitičkih psihologa (IGAP) u Londonu i Saveza društva psihoterapeuta Srbije (SDPTS). Doktorirala je na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu. Specijalista je medicinske psihologije. Radi u Institutu za mentalno zdravlje kao klinički psiholog i jungovski analitičar. Predavač je po pozivu u Nezavisnoj grupi analitičkih psihologa (IGAP) u Londonu, u Međunarodnoj školi analitičke psihologije (ISAP) u Cirihu i na letnjem seminaru u Engleskoj.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>