VAN GOGH – DOBITNIK MTV BEST ADRIA ACT
Postavio Redakcija Presstiž 23 Oct 2014 u 18:14 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Van Gogh je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade.

Najbolji regionalni izvođač, prema mišljenju publike, dobio je najveći broj glasova u proteklih šest nedelja na sajtu mtvema.com. Dobijanjem ovog priznanja Van Gogh dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade – MTV Worldwide Act, koja će biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The SSE Hydro u Glazgovu.

van gogh nagrada

Van Gogh je MTV nagradu prvi put osvojio 2007. godine. Ovim povodom, frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule je izjavio: „Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u  Hali sportova na Novom Beogradu”.

Van Gogh su osvojili više glasova od drugih drugih izvođača nominovanih za Best Adria Act nagradu – Vatre, Gramatika, Punčki i sastava Who See. Rokeri iz Beograda od danas u podne kreću u novi krug takmičenja u kojem će se boriti za nominaciju za Worldwide Act nagradu. Glasanje za ovu fazu trajaće do srede, 29. oktobra u ponoć, takođe na sajtu mtvema.com. Finalni spisak od 10 nominovanih izvođača iz svih krajeva sveta biće objavljen 30. oktobra, dok će pobednik biti nagrađen na svečanosti dodele MTV EMA nagrada u Glazgovu u nedelju, 9. novembra.

Dvadeseta jubilarna dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz dvorane The SSE Hydro u Glazgovu u nedelju, 9. novembra. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21:00. Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama odvija se na mtvema.com.

- Preuzeto sa mjuznews.com

- Foto: MTV PR photo

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>