TEN WALLS DOLAZI U BEOGRAD
Postavio Redakcija Presstiž 18 Apr 2016 u 09:44 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Ikona litvanske undergound scene Mario Basanov, poznatiji kao Ten Walls, nastupiće 6. maja na Beat žurci u prostoru Magacin Depo, Travnička 3, u organizaciji „Sunday Beat“-a.

ten walls (3)

Prema saopštenju organizatora, tridesettrogodišnji litvanski DJ i producent Marijus Adomaitis, poznatiji kao Mario Basanov, a još poznatiji kao Ten Walls, karijeru je započeo izdavanjem singlova I’ll Be Gone i Who’s Shot the Silence?, u saradnji sa Vidmantasom Cepkauskasom, AKA Vidis-om. Pod uticajem zvuka osamdesetih, 2009. izdaje EP Après 4. Već dve godine kasnije, osvaja nagradu za najboljeg muzičkog producenta u Livaniji. Tokom 2013. godine, odlučio je da se upusti u eksperiment i da proba nešto drugačije. S obzirom na to da je završio muzičku školu, želeo je svoju produkciju da obogati „klasičnim” stilom. Kada je konačno pronašao synth koji je po njegovom ukusu, kreirao je novi alter ego, Ten Walls, i počeo da izdaje nove trake. Skoro godinu dana je uspeo da ostane neotkriven, i za to vreme izdao dva EP-a, Gotham i Requiem, koji su u potpunosti bili instrumentali. Zvuk koji je predstavljao kombinaciju tehna i orkestra klasične muzike, vozio je klabere na nova putovanja. Singl Walking with Elephants ga je proslavio u pravom smislu te reči, i zahvaljujući njemu osvojio je fanove širom sveta.

Prvih 200 karata biće po specijalnoj ceni od 770 RSD. Karte možete poručiti preko DD Tickets sajta i u svim WinWin radnjama.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>