SNIMA SE FILM O KRUELI DE VIL
Postavio Redakcija Presstiž 12 Oct 2015 u 10:33 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Snima se film „Kruela” (Cruella) po Krueli De Vil, jednom od najvećih zlikovaca Dizni kinematografije.

kruela de vil

Dizni filmska kuća je, posle velikog finansijskog uspeha filma „Grdana – zla vila“ (zarada: 758 miliona dolara), rešila da napravi još jedno filmsko ostvarenje – ovog puta o Krueli De Vil iz crtanog i igranog filma „101 dalmatinac“. Prema informacijama sa internet sajta cinemablend.com, da „Grdana“ nije doživela uspeh, ovaj film uopšte ne bi bio u planu. Predviđa se da će ovaj film biti jedan u nizu od filmova o Diznijevim zlikovcima.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, Keli Marsel, pisac filmova „50 nijansi – siva“ i „Spasavanje gospodina Benksa“, dobila je zadatak da napiše scenario. Može se pretpostaviti da će radnja filma biti o Kruelinom odrastanju, možda teškom porodičnom životu ili traumi koju je doživela kao devojčica – možda u vezi sa dalmatincima itd., kao razlog zašto je kasnije postala opsednuta njihovim krznom.

Međutim, kako Dizni ume da uradi, ako „Alisa sa druge strane ogledala”, koji treba da doživi premijeru sledećeg maja, ne prođe dobro kod publike, moguće je da će ovaj film biti oktazan kao i mnogi drugi pre njega. Mada, nadamo se da to neće biti slučaj jer veliki broj zainteresovanih želi da vidi i priču o Krueli.

„Kruela” još uvek nema zvanični datum premijere, ali se prevdiđa da će to biti neki od ovih datuma 22.12.2017., 2.11.2018., 29.3.2019. ili 18.11.2019. godine.

- Izvor: cinemablend.com

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>