ŠANSA ZA ZAPOSLENJE NA SAJMU JOBFAIR15
Postavio Redakcija Presstiž 21 Oct 2015 u 08:47 | Kategorija: Vesti | 2 Komentara

SAOPŠTENJE ORGANIZATORA SAJMA JOBFAIR15

job fair 2015

Želite da čujete zanimljivosti o novim tehnologijama, trendovima savremene televizije, optičkom prepoznavanju teksta, o tome kako da za samo par meseci napravite sajt za više od dvadeset hiljada konkurentnih korisnika, koje su prednosti rada u virtuelnim timovima i zašto je 42 odgovor na smisao korporativnog života?

Odgovore na pitanja saznaćete od predstavnika kompanija RT-RK, Microsoft Development Center Serbia, Mozzart, Mangonel, ALTI i mnogih drugih, 2. novembra na Open Space Technology radionicama u okviru sajma poslova i praksi „JobFair15 ─ Kreiraj svoju budućnost!”

Osim raznih tribina, prezentacija i radionica, Sajam pruža šansu za zaposlenje ili praksu! Kompanije Telesign, Asseco, Zulhke i mnoge druge održaće intervjue za posao na samom Sajmu, 3. novembra.

Ne propustite priliku za rad u savremenim domaćim kompanijama poput MikroElektronike i JP EPS. Upoznajte kolege iz Engleske, Švajcarske i Estonije radeći u Nortalu, SunGardu, Tarkettu i Namicsu.

Iskoristite prliku, budite proaktivni, kreirajte svoju budućnost!

Za više informacija o radionicama, prijavama i Sajmu posetite sajt http://jobfair.rs.

Učešće je potpuno besplatno!

Zvanična Facebook stranica www.facebook.com/jobfairrs

Prikazano: 2 Komentara
Napišite svoje mišljenje...
  1. Marko says:

    Jel ovo besplatno? Nema neke kotizacije?

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>