RIKI MARTIN SNIMIO PESMU ZA SVETSKO PRVENSTVO
Postavio Redakcija Presstiž 23 Apr 2014 u 13:20 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

featuredrickyPevač Riki Martin je juče objavio muzički spot za pesmu Vida koja će se naći na One Love, One Rhythm – zvaničnom muzičkom albumu predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu koje će se ove godine održati na više lokacija u Brazilu.

Spot je snimljen u Rio de Žaneiru, a napisao ju je Ilajdža King, pobednik ovogodišnjeg SuperSong festivala Svetskog prvenstva. Pesma predstavlja kombinaciju živih i brzih latino-američkih, afričkih i pop zvukova i poziva na međunarodnu saradnju, toleranciju i ljubav prema životu. Na snimanju spota je učestvovalo oko stotinu plesača, manekena i dece, time predstavljajući raznolikost brazilskog naroda.

Iako je Vida za jedan dan postala veliki svetski hit, glavna pesma ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu će biti We Are One koju izvode Pitbull, Jennifer Lopez i brazilska pevačica Claudia Leitte. Oni će nastupiti na otvaranju Svetskog prvenstva 12. juna u Sao Paulu.

Spot za pesmu Vida možete pogledati i poslušati ovde.

timthumb

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>