PROMOCIJA KNJIGE „UBISTVO U ORIJENT EKSPRESU“
Postavio Redakcija Presstiž 7 Nov 2017 u 09:40 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

O najčuvenijem slučaju Herkula Poaroa govoriće prevodilac Nenad Dropulić, a ispred filmske distributerske kuće MegaComFilm Anja Kisić. Čajanka počinje u 6! 

Ubistvo u orijent ekspresu (2)

Promocija knjige „Ubistvo u Orijent ekspresu“ Agate Kristi biće održana u večeras, 7. novembra od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

Nešto posle ponoći snežni smetovi zaustavili su Orijent ekspres. Ovaj raskošni voz iznenađujuće je pun za to doba godine, ali jutro dočekuje s jednim putnikom manje…Ubica je zarobljen u vozu s ostalim putnicima i detektiv Herkul Poaro mora da ga otkrije pre nego što se desi novo ubistvo.

Ubistvo u orijent ekspresu (1)Prošlo je osamdeset godina od kada je roman „Ubistvo u Orijent ekspresu“ prvi put objavljen, a priča je i dalje jedna od najboljih detektivskih priča ikada napisanih, što najnovija ekranizacija i potvrđuje. Produkciju i distribuciju pokrila je kuća „20th Century Fox“, scenario je pisao Majkl Grin, film je režirao čuveni Kenet Brana, koji će takođe glumiti i Herkula Poaroa. Američka premijera filma je zakazana za 10. novembar ove godine, a, između ostalih, glumci su Kenet Brana, Džoni Dep, Penelope Kruz, Mišel Fajfer, Viljem Defo, Džudi Denč

Posetioci će biti u prilici da uživaju u ukusu Stassen čajeva sa Šri Lanke koji se prvi put pojavljuju na našem tržištu.

Roman „Ubistvo u Orijent ekspresu“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>