PREMIJERA TV SERIJE “SCREAM QUEENS“
Postavio Redakcija Presstiž 10 Jul 2015 u 14:17 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Scream Queens je predstojeća američka TV serija koja će doživeti svoju premijeru na televizijskim ekranima u septembru 2015. godine (u SAD 22. septembra na kanalu Fox).

scream queens

- Foto: vcpost.com

Seriju, kao antologiju, napravili su Rajan Marfi, Bred Falčuk i Ijan Brenan (tvorci serija American Horror Story i Glee), a po žanru je horor-komedija. Prva sezona će se baviti ubistvima u Kappa sestrinstvu na američkom koledžu. Prema marketinškim statistikama, serija se nestrpljivo očekuje, budući da će u njoj igrati niz poznatih holivudskih imena kao što su Ema Roberts, Džejmi Li Kertis, Lea Mišel, Skajler Semjuels, Ebigejl Breslin, Nik Džonas, Ariana Grande, Oliver Hadson, Kiki Palmer itd. Prvobitno, timu se priključio i glumac Džo Manđanielo, ali je zbog obaveza oko svog filma Magic Mike XXL morao da odustane.

Scream Queens

- Foto: teamcurtains.com

Pojedini za seriju kažu da će biti slična „Američkoj horor priči“, ali tvorci se od ovoga ograđuju, obećavajući da njihovo ostvarenje donosi nešto novo i originalno, kao i veliku zabavu i da gledaoci neće moći da iščekaju sledeću sezonu.

Zvanični trejler Scream Queens pogledajte OVDE.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>