PREMIJERA PREDSTAVE „UPOZNAJ MOG TATU“
Postavio Redakcija Presstiž 16 Mar 2015 u 15:18 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Premijera pozorišne predstave „Upoznaj mog tatu” održaće se u utorak, 31. marta, u 20 časova u Velikoj sali Doma omladine u Beogradu.

upoznaj-mog-tatu-predstavaPrema obaveštenju Doma omladine, predstavu su podržali produkcija Kako vam drago i Dom omladine Beograda, uz podršku Sekretarijata za kulturu i Udruženja dramskih umetnika Srbije.

„Upoznaj mog tatu“ je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna) upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.

Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi sa Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati – niko nije mogao da predvidi.

Komad „Upoznaj mog tatu“ napisao je Alan Ejkborn davne 1964. godine, a adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica. Uloge tumače Nina Janković, Andrija Daničić, Katarina Gojković i Andrej Šepetkovski. Scenografiju je osmislila Milica Stanković, a kostim Dara Mihajlović. Muziku za predstavu komponovala je Ana Joševski.

Reprize: 1. april u 20.30č, 8. april u 20 časova.

U prodaji su ulaznice i za premijeru i za obe reprize, po ceni od 600 dinara, preko EVENTIM mreže.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>