PREMIJERA PREDSTAVE „DA LI JE KABARE KRIV?“
Postavio Redakcija Presstiž 28 May 2017 u 15:09 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Premijera mjuzikl predstave „Da li je Kabare kriv?“ održaće se u sredu, 31. maja, u 19h, u „Teatru 78“ u Beogradu.

Da li je kabare kriv - Eudven (1)

Prema zvaničnom saopštenju, polaznici Škole mjuzikla „Eudven“ izvešće hitove iz dobro poznatih mjuzikla poput Roxy iz Čikaga, Life is a Cabaret Lajze Mineli, New York Frenka Sinatre, Diamonds are a girl’s best friend Merilin Monro, kao i What’s a woman grupe Vaja Kon Dios itd. Svi likovi povezani su intrigantnom pričom o slavi i ubistvu u Kabareu, koju su zajedno osmislili mladi i entuzijastični amateri.

Režiju potpisuje Ninoslav Ćulum, a koreograf je Helena Petrović, koji su takođe i profesori u Školi mjuzikla „Eudven“. Scenografiju je radila Jana Petrović, a kostimograf je Ivana Vlašić, obe studentkinje Fakulteta primenjenih umetnosti. Mentorsku podršku u pevanju pružile su Mirjana Stojanović i Nataša Tasić-Knežević, profesorke pevanja.

Da li je kabare kriv - Eudven (2)

- Škola mjuzikla „Eudven“, iako postoji samo godinu dana, došla je do svoje velike premijere u „Teatru 78“. Zaslužni za ovo su đaci škole, koji su predstavu gradili kroz svoju ljubav prema mjuziklima. Kritika društva i satira su uvek dobrodošli, još ako su prožeti zavodljivom muzikom, provokativnim kostimima i dobrim starim humorom, dobijamo formulu za večnu zabavu – izjavila je direktorka škole Lidija Vuletić.

Rezervacija karata se vrši putem telefona 069 130 25 11.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>