PREMIJERA FILMA “YOU WILL NEVER WALK ALONE“
Postavio Redakcija Presstiž 20 Feb 2017 u 10:14 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Premijera dokumentarnog filma You will never walk alone biće održana 28. februara u 19 časova u Mikser House-u, u Karađorđevoj ulici 46 u Beogradu.

you will never walk alone

You will never walk alone je dokumentarni film koji prikazuje fragmente ljudskih sudbina migranata koje se nalaze na putu kroz Srbiju i grupe volontera koja želi da iza statistika i novinskih članaka o migrantskoj krizi vidi ljudska lica i životne priče. Film je snimljen udruženim radom volontera i studenata (režije, produkcije, montaže, sociologije, antropologije, psihologije…) koji su svojim specifičnim znanjima i posvećenošću poslali ovim filmom hrabru poruku solidarnosti i humanizma.

Film je realizovalo Udruženje građana „Inicijativa za razvoj i saradnju” iz Beograda u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Subotice u okviru projekta „Jačanje kapaciteta lokalnih zajednica u Srbiji kroz prevazilaženje posledica migrantske krize” finansiranog od strane Vlade Japana, koji implementira UNDP u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Komesarijatom za izbegice i migracije Republike Srbije.

you will never walk alone (2)

IDC izloza You will never walk alone, Subotica 23 Dec

- IDC izložba You will never walk alone, Subotica, 23. decembar 2016.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>