PREMIJERA FILMA „SPOMENIK MAJKLU DŽEKSONU” 29. OKTOBRA
Postavio Redakcija Presstiž 5 Sep 2014 u 16:10 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Premijera filma „Spomenik Majklu Džeksonu” reditelja i scenariste Darka Lungulova zakazana je za 29. oktobar u Sava Centru.

Spomenik Majklu Dzeksonu plakat 1Karte za ovaj događaj biće u prodaji već u subotu 6. septembra na blagajni Sava Centra ali i svim prodajnim mestima Eventima kao i online, na sajtu www.eventim.rs. Ovo je prvi put da se karte za premijeru nekog domaćeg filma prodaju preko Eventima koji u ovom trenutku ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije.

Film „Spomenik Majklu Džeksonu” je svetsku premijeru imao na festivalu u Karlovim Varima a učestvovao je i na filmskim festivalima u Puli, Herceg Novom gde je dobio Grand Prix „Zlatna Mimoza” za najbolji film, Sarajevu, Zadru i Nišu gde je Boris Milivojević za ulogu Marka dobio Grand Prix NAISA za najbolje glumačko ostvarenje i nagradu kritike FIPRESCI Srbije.

Pored Borisa Milivojevića u filmu igraju Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović, Mirjana Karanović, Ljubomir Bandović, Marko Janketić, Emilija Terzić i Srđan Miletić.

Pre premijere u Sava Centru film Darka Lungulova će biti prikazan u zvaničnom takmičarskom programu festivala u Helsinkiju, Londonu, Hamburgu, Beču i Antaliji.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>