PREMIJERA FILMA „MALI BUDO“ 24. SEPTEMBRA
Postavio Redakcija Presstiž 12 Sep 2014 u 11:03 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

mali-budoFilm „Mali Budo premijerno će biti prikazan 24. Septembra u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće.

Mali Budo, koga tumači Petar Strugar, sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze ubaciće ga u niz crnohumornih situacija koje na duhovit način opisuju prvi susret jednog mladića sa Beogradom.

Film je režirao Danilo Bećković, koji je scenario napisao zajedno sa Dimitrijem Vojnovim. Glavne uloge tumače Petar Strugar i Sergej Trifunović, a u ostalim ulogama se pojavljuju Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Nakon premijere filma 24. septembra u Beogradu, “Mali Budo” naći će se na redovnim bioskopskim repertoarima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Film će se potom u Makedoniji prikazivati od 16. oktobra, a u Hrvatskoj i Sloveniji od 30. oktobra.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>