PREMIJERA BIOGRAFSKOG FILMA O VITNI HJUSTON
Postavio Redakcija Presstiž 31 Dec 2014 u 10:18 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

vitni-hjuston-film

Premijera biografskog filma o američkoj pevačici Vitni Hjuston pod nazivom Whitney, u režiji glumice Anđele Baset (Američka horor priča) zakazana je za 17. januar na televizijskom kanalu Lifetime.

Film će prikazati pevačicine uspone i padove – slavnu muzičku karijeru, ljubavne veze, emotivne krahove, problem sa drogom i tragičan kraj. Uloga Hjustonove je pripala glumici Jaji DaKosti, supruga Bobija Brauna će glumiti Arlen Eskarpeta, dok će Vitninu prijateljicu, ličnog asistenta i, prema mišljenju mnogih, ljubavnicu Robin Kraford glumiti Jolonda Ros. Budući da je njihov odnos ostao misterija, Rosova je napomenula kako će u filmu biti prikazano samo ono što je sigurno istina.

vitni-hjuston

- Foto: gopixpic.com

Vitni Hjuston je preminula 11. februara 2012. godine. Bila je jedna od najuspešnijih i najprodavanijih muzičkih izvođača u svetu. Hitovi kao što su All The Man That I Need, I Wanna Dance With Somebody, I Will Always Love You obezbedili su joj mesto u muzičkoj istoriji.

Trejler za film Whitney pogledajte OVDE.

- Foto 1: filmonizirani.ba

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>