OTVARANJE KOLEKTIVNE IZLOŽBE „REFLEKSIJA”
Postavio Redakcija Presstiž 31 Oct 2017 u 09:01 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Izložba radova 52 umetnika na temu „Refleksija“ biće otvorena večeras, 31. oktobra u 19h, u Art galeriji i kafeu „Beti Ford“ u Beogradu.

Izlozba Refleksija Beti Ford 2017

Prema zvaničnom saopštenju organizatora, ovo će biti postavka u okviru autorskog projekta „Umetnikov otisak” Ane Marinović, diplomiranog grafičara, a umetnici koji će predstaviti svoje radove su većinom iz Srbije, kojim se pridružilo i nekoliko umetnika iz regiona. Na izložbi će biti zastupljene različite likovne tehnike: slike, grafike, digitalne grafike, crteži, kolaži, fotografije…

Otvaranje 1. dela izložbe je zakazano za večeras i trajaće do 7. novembra kada će biti otvaranje 2. dela koji će biti izložen do 14. novembra 2017. godine.

Art galerija – kafe „Beti Ford” otvorena je za posetioce svim danima osim nedeljom od 17h do ponoći, a nalazi se u Zetskoj ulici broj 2 u Beogradu.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>