NOVI TREJLER ZA FILM „PAN“
Postavio Redakcija Presstiž 20 Jul 2015 u 09:55 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Novi trejler za predstojeći film „Pan“ prikazuje novu priču o Petru Panu i njegovim doživljajima sa kapetanom Kuka, Crnobradim, vilama, Indijancima i sirenama.

petar pan 2015

Radnja filma je zasnovana na priči o Petru Panu Džejmsa Metjua Barija, a film je režirao Džo Rajt, koji je iznedrio filmove kao što su „Ana Karenjina“, „Gordost i predrasude“ i „Pokajanje“. „Panov“ trejler nagoveštava epsku priču, punu uzbudljivih trenutaka i specijalnih efekata. Film će predstaviti odrastanje dvanaestogodišnjeg Petra u londonskom sirotištu pre nego što bude odveden u Nedođiju, zemlju pirata, vila i okrutnih ratnika gde traga za identitetom svoje majke, učestvuje u raznim bitkama i saznaje da je deo proročanstva koje bi moglo srušiti okrutni režim pirata Crnobradog.

U filmu glume Levi Miler (Petar Pan i njegova prva filmska uloga), Hju Džekmen (Crnobradi), Garet Hedland (Kuka), Runi Mara (Tiger Lily), Amanda Sejfrid (Meri), Kara Delevin (sirena) itd.

Bioskopska premijera filma je zakazana za 9. oktobar ove godine.

Novi zvanični trejler pogledajte OVDE.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>