NOUVELLE VAGUE U „BARUTANI“ 22. AVGUSTA
Postavio Redakcija Presstiž 29 Jun 2014 u 09:29 | Kategorija: Vesti | 1 Komentar

604x320_2711-Nouvelle_VagueFrancuski cover band Nouvelle Vague nastupiće 22. avgusta u klubu „Barutana“ u Beogradu.

Posetioci će 22. avgusta ponovo moći da čuju neke od poznatih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: Love Will Tear Us Apart (Joy Division), In A Manner Of Speaking (Tuxedomoon), Master and Servant (Depeche Mode), God Save the Queen (Sex Pistols), Dancing with Myself (Billy Idol), Road to Nowhere (Talking Heads), ali i mnoge druge.

Nouvelle Vague predvode producenti Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice. O njihovom uspehu svedoči više od 700 hiljada prodatih primeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom sveta, a u sve to će beogradska publika moći da se uveri u petak, 22. avgusta na njihovom nastupu u Barutani.

Ograničen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara već je u prodaji na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, a cena karte će se povećavati kako se datum koncerta bude približavao.

Više informacija na danubeogradu.rs

Prikazano: 1 Komentar
Napišite svoje mišljenje...
  1. Kostica says:

    Ovo ne treba propustiti!

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>