Noć knjige 14. decembra!
Postavio Redakcija Presstiž 8 Dec 2018 u 10:21 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Noć knjige, tradicionalna regionalna manifestacija, po devetnaesti put će se održati 14. decembra 2018. od 17 do 24 sata, u svim Laguninim i Delfi knjižarama, a pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Noc knjige decembar 2018 Laguna (1)

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Izdavačka kuća Laguna sa produkcijom od tri stotine pedeset objavljenih novih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća u zemlji i regionu. Kvalitet je potvrđen i brojnim nagradama, kao i gostovanjima najvećih imena savremene svetske književnosti i promocijama o kojima se priča.

U okviru knjižarskog lanca Delfi posluju četrdeset dve knjižare opremljene po najvišim svetskim standardima što ovaj knjižarski lanac čini najvećim u zemlji i knjige dostupne velikom broju čitalaca, a tu je i najveća internet knjižara u regionu www.delfi.rs.

Noć knjige će se održati na čak 56 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 26 gradova u Srbiji i regionu (Banja Luka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić).

Pokrenuta 2009. godine, Noć knjige je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 45.000 ljubitelja dobre knjige.

Pored ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine su u pripremi veliki popusti, pokloni, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a to je samo deo iznenađenja…

- Izvor: Laguna

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>