NEKO JE POKUŠAO DA ZAPALI KUĆU GOSPOĐE DAUTFAJER
Postavio Redakcija Presstiž 9 Jan 2015 u 11:57 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Prošle godine smo izgubili legendu Robina Vilijamsa kada nas je šokirala njegova prerana smrt. Jedan od njegovih filmova kojih se najradije setimo je „Gospođa Dautfajer“ iz 1993. godine. Samo pomenete naziv filma i svako ima nešto po čemu se seća ovog filmskog ostvarenja. Jedan od najlepših segmenata je kuća u San Francisku u kojoj su živeli Daniel Hilard (Vilijams) i njegova porodica, i gde je gospođa Dautfajer pravila svoju magiju. Kao da nije bilo dovoljno što smo njega izgubili, zamalo i da izgubimo i tu kuću.

kuca-gospodja-dautfajer

- Foto: kuća u filmu / www.thebolditalic.com

TMZ je izjavio da je piroman polio otirač ispred ulaznih vrata kuće zapaljivom tečnošću, u cilju da zapali kuću. Na sreću, nije bilo teške štete. Sudeći prema fotografijama, samo je ostao crn trag na vratima. Izgleda da je motiv piromana bio da se osveti jednom doktoru koji trenutno živi u kući i koji je jednom prilikom lečio piromana.

Podsetite se kuće ovim snimkom.

Na stranu privatni motivi, neverovatno je da bi neko uopšte pomislio da spali ovo mesto, pogotovo što je predstavljala memorijal posle smrti Robina Vilijamsa. Mnogo ljudi asocira kuću sa srećnim trenucima filma koji vole, i sa glumcem koji im je bio veoma drag. Film „Gospođa Dautfajer“ se već može smatrati filmskim klasikom u novoj eri, iako je prošlo više od 20 godina od njegove premijere. Ne bi bilo čudno da neko, baš zbog ove situacije koja se desila, unapredi kuću za filmski istorijski spomenik. Budući da neko već živi u kući, ona ne može postati muzej u skorije vreme. U svakom slučaju, u najmanju ruku se može staviti ploča ili klupa u njenoj blizini. Srećom, i dalje ćemo moći da uživamo u pogledu na kuću u kojoj je obitavala gospođa Dautfajer.

kuca-gospodje-dautfajer

- Foto: kuća kao memorijal posle smrti Robina Vilijamsa / www.nbcnews.com

- Izvor: cinemablend.com / Majk Rejes

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>