NASTUP ANE POPOVIĆ U MIKSER HOUSE-U
Postavio Redakcija Presstiž 6 Oct 2016 u 09:51 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Kraljica bluza ponovo u Beogradu

Ana Popović, bluz gitaristkinja, nastupiće 14. januara u Mikser House-u.

ana_popovic_photo-by_cheryl_gorski

- Foto: Šeril Gorski

Nakon legendarnog, unapred rasprodatog, koncerta u januaru 2014. i reprize na otvaranju Mikser festivala u junu 2015, ova talentovana muzičarka će ponovo obradovati srpsku publiku.

Prema saopštenju iz Mikser House-a, u Los Anđelesu živi i i radi proteklih nekoliko godina. Jedina je Evropljanka ikada nominovana za Debitanta godine u okviru WC Handy Awards, bluz verzije Oskara i jedina gitaristkinja koja je bila deo all-star ture “Experience Hendrix” 2014. Ana ima brojne nominacije i osvojene nagrade u Evropi i Americi, a nastupala je sa raznim muzičkim legendama, poput Solomona Burka i B. B. Kinga, a već godinama je zaštitno lice Fendera, najvećeg svetskog proizvođača gitara.

ana_popovic_photo-by_ruben_tomas_20

- Foto: Ruben Tomas

Ovoga puta, Ana Popović će publici predstaviti svoj novi, i u dosadašnjoj karijeri najambiciozniji, projekat “Trilogy” (Trilogja), izanje u kojem je objavila čak tri albuma u jednoj! Trilogija se sastoji od 23 fnk, rok/bluz i džež numera koje su producirane od strane dobitnika Gremija koji je radio sa Lorin Hil i Karlosom Santanom, Vorena Rikera (Warren Riker), dobitnika Gremija Toma Hembridža (Tom Hambridge) i Delfeja Marselisa (Delfeayo Marsalis), jednog od najpoznatijih trombonist, kompozitora i producenata u svetu džeza danas.

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a i to po specijalnoj promo ceni od 1200 dinara za 200 najbržih i po ceni od 2000 dinara za VIP galeriju.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>