Nada Blam u emisiji „30 minuta”
Postavio Redakcija Presstiž 30 Nov 2018 u 00:27 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Glumica Nada Blam biće gošća emisije 30 minuta” u petak, 30. novembra u 20:30h, na Edu TV – Obrazovnoj televiziji.

Nada Blam - Dejan Jelaca 30 minuta (1)

Iako je od prošle godine zvanično u penziji, Nada ne prestaje da stvara. Ona je glumica koja je prvenstveno pokupila simpatije najmlađih, pošto je pozajmila glas pojedinim od omiljenih crtanih junaka. Osim što se bavila sinhronizacijom crtaća, iza Nade su brojne uloge u filmovima, serijama i pozorištu. Bila je hipi devojka, pevala u mjuziklu „Kosa”, a osvojila je naša srca kao žena iz naroda.

Nada Blam - Dejan Jelaca 30 minuta (3)

Ne prestaje s radom jer kaže da gluma ne može da stane. Gledamo je u hit seriji „Ubice mog oca” u ulozi komšinice Mice, komediji „Srpska lajka” na sceni Narodnog pozorišta, seriji „Istine i laži”. Za „30 MINUTA” je otkrila da se namučila da napravi lik Smiljane u seriji „Selo gori, a baba se cešlja”. Koliko je važno da čovek radi ono što voli, uvek ima i širi pozitivnu energiju, i kakva je kao baka saznaćete u novom izdanju emisije. Rekla je da joj je gluma donela veliko zadovoljstvo. Iskreno govori da je uopšte ne drži mesto. Relacije kraće od sedam kilometara uvek prepešači.

Najavu za emisiju pogledajte OVDE.

Autor emisije i voditelj: Dejan Jelača

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>