„Na putu za Petnicu“: Humanitarni turnir u basketu 3 na 3
Postavio Redakcija Presstiž 20 Jun 2018 u 08:04 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Na putu za Petnicu“, humanitarni turnir u basket 3 na 3, biće održan 30. juna od 16h do 22h, na košarkaškom terenu „Crvena Zvezda” na Malom Kalemegdanu u Beogradu.

Na putu za Petnicu - Humanitarni turnir u basketu 3 na 3

Prema zvaničnom saopštenju organizatora, JCI Beograd po četvrti put organizuje humanitarni turnir u basketu kako bi se prikupila sredstva za kupovinu laboratorijske opreme za Istraživačku stanicu „Petnica“.

Iz organizacije kažu: „U osnovnim i srednjim školama postoji zavidan broj učenika koji imaju ambiciju da pohađaju obrazovne programe Istraživačke stanice Petnica, a da za to nisu u prilici iz finansijskih razloga. Na turniru koji smo organizovali prošle godine, prikupili smo novac za finansiranje programa za 6 đaka. Ove godine cilj turnira je sakupljanje novca za kupovinu laboratorijske opreme koja će đacima omogućiti kvalitetniju nastavu i učenje.”

Projekat možete podržati:

* Učešćem tima na turniru (3 igrača + 1 zamena) – iznos kotizacije je 7.000 dinara

* Donacijom:

– uplatom participacije za jednog đaka za jedan seminar u iznosu od 15.000 dinara ili
– uplatom iznosa po izboru

Rok za prijavu je 24. 6. 2018. 

Više informacija i prijavu možete pronaći na sajtu: beograd.jci.rs

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>