LANA JANKOVIĆ: NASTUP U MADLENIANUMU
Postavio Redakcija Presstiž 2 Feb 2017 u 14:16 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Mlada pevačica Lana Janković nastupiće u okviru koncerta „Nostalgično putovanje”grupe SANYA D RIO 3. februara od 20:30h na Velikoj sceni Opere i teatra „Madlenianum“.

Lana Jankovic (1)

Lana već godinama niže muzičke uspehe, kako solo karijerom, tako i kao deo grupe Rio (danas Sanya D Rio). Pažnju publiku je privukla pesmama Bio si laž i Ništa više nije isto – duetom sa svojom majkom, poznatom pevačicom Gordanom Stojićević.

Grupa Sanya D Rio je objavila svoj novi CD – treći po redu pod imenom „Novo jutro“ i snimila spot za istoimenu pesmu. Činjenica da se ove godine navršava deset godina od postojanja grupe navela ih je da se to u 2017. godini obeleži jednom malom koncertnom turnejom po Srbiji i regionu (Kulturnim centrima, pozorištima…).

Sanya D Rio (3)

„Nostalgično Putovanje“ Sanya D Rio - Najlepše pesme peva za Vas je ime pod kojim će se održati prvi veliki gostujući koncert u Madlenianumu, a nakon toga i serija koncerata u Srbiji i regionu na kojima će se pored jednog broja autorskih pesama izvoditi Ex-Yu pesme u novim aranžmanima, koje su posebno prilagođene za koncept ElectroAcoustic i ambijentu pozorišta.

Po svojim specifičnim obradama pesama i originalnoj interpretaciji pevačice Sanje Dumonjić, grupa je već u ranijem periodu postala prepoznatljiva

Lana Jankovic Sanya D Rio

- Članovi benda Sanya D Rio

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>