KURS PISANJA KRIMINALISTIČKOG ROMANA
Postavio Redakcija Presstiž 18 Jan 2017 u 21:27 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Ako vam je dosadilo da već na pola knjige ukapirate ko je ubica ili želite da na bezbedan način dokažete kako savršen zločin ipak postoji krajnje je vreme da napišete kriminalistički roman…

Prvi put kod nas, samo u Bazi Crna ovca, škola pisanja kriminalističkog romana.

kurs kriminalistickog pisanja

U dva meseca saznaćete sve što vam je potrebno kako se ne biste izgubili u stvaralačkim bespućima i izbegli slepe ulice u koje šaljete svoje junake. Vreme koje ćete tako uštedeti iskoristite za osmišljavanje ubedljivog zapleta, uvrnutog istražitelja, dopadljvog negativca i razmišljanje da li pravda baš uvek pobeđuje.

Teorije će biti isključivo u funkciji pisanja, akcenat je na zadacima koje ćemo svake nedelje zajedno komentarisati. Detaljnjiji program možete videti ovde.

Glavni inspektor kursa biće Aleksandar Petrović, autor romana Beogradska knjiga mrtvih i Kolaž za dvoje koji će vam iz prve ruke preneti lična iskustva i iskušenja kroz koja prolazi svaki pisac tokom rada na romanu.

Ciljevi: Napisati priču koju će biti poslata na konkurs za kriminalističku priču.

               Napisati sinopsis, kostura radnje budućeg romana.

Dodatak: Svaki polaznik kursa dobiće na poklon knjigu i koristan materijal za lakše pisanje.

Cena kursa: 3000 din/mesečno

Održavanje kursa: januar 2017

Za sva dodatna pitanja možete pisati na mail: kojeubica@gmail.com

- Izvor: blacksheep.rs

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>