KRALJ ČAČKA U MIKSER HOUSE-U
Postavio Redakcija Presstiž 14 Mar 2016 u 11:35 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Koncert Nenada Marića, poznatijeg kao Kralj Čačka, biće održan 1. aprila u Mikser House-u, u Karađorđevoj 46, u Beogradu.

Kralj Čačka (1)

Prema saopštenju Mikser House-a, Kralj Čačka nam svojim koncertima iznova dokazuje da je muzika isključivo pitanje ljubavi i emocija, a bilo da je u pitanju bluz, džez ili šetnja kroz stari domaći folk, Kralj Čačka je originalan utoliko što zapravo u tom polju nema trenutno nikakvu konkurenciju na domaćoj sceni. Na sve to on dodaje i socijalno angažovane komentare, koji su često uvijeni u metafore o vremenskim prilikama, kretanjima cena na tržištu i sličnim relativno trivijalnim stvarima.

Muzički urednici i kritičari ga obožavaju: za njih, Kralj je tihi buntovnik i sanjar, srećna kombinacija zanatlije i umetnika, harizmatični zabavljač s porukom, hroničar i raspevani mudrac. Kolege ga uvažavaju i redovno dolaze na njegove svirke, a publika u njemu vidi ono što želi da vidi, najčešće srpskog Toma Vejtsa, što je već godinama nadimak ovog talentovanog Čačanina.

Boemija, šarm gubitnika, distanciranost, teme su koje ga prate i opisuju, pogotovo u svetlu činjenice da još uvek nije objavio studijski album, tako da na radiju uglavnom možete da čujete onu jednu njegovu pesmu: hit singl Avatar, izdat krajem prošle godine.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a, dok će cena na dan koncerta biti 600 dinara.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>