Koncert Beti Đorđević & Friends u Domu omladine
Postavio Redakcija Presstiž 26 Jan 2019 u 10:42 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Veliki solistički koncert naše muzičke dive Beti Đorđević i ekipe odabranih muzičara, biće održan 19. februara u 20h u Velikoj sali Doma omladine Beograda. 

Beti Djordjevic Dom omladine 2019

Beti će provesti publiku kroz hitove evergrina, soula i džeza koji su obeležili njenu višedecenijsku karijeru. prvi deo nastupa biće posvećen njenim najvećim hitovima iz oblasti zabavne muzike, a drugi će predstaviti njenu veliku ljubav – odabrane soul i džez numere. Nezaboravna emotivnost i velike glasovne mogućnosti ove jedinstvene, autentične dive naše muzičke scene, biće predstavljenje u najboljoj produkciji i to na mestu koje je takođe vezano upravo za istoriju džez muzike u našim krajevima.

Karijera Beti Đorđević krije jednu od najuzbudljivijih životnih priča na ovdašnjim prostorima. Usponi i padovi, obrti od sreće do nesreće i nazad, doneli su njenim pesmama notu ličnog iskustva kakvo malo koja pevačka zvezda na našim prostorima ima. A Beti i njen nezaboravan glas i inače predstavljaju posebno blago ovdašnje muzičke scene.

Ulaznice su u prodaji na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i putem sajta www.tickets.rs.

Cena ograničenog broja ulaznica u pretprodaji iznosi 600 RSD, dok će redovna cena iznositi 800 RSD. Mesta su sedeća i numerisana.

- Izvor: Dom omladine

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>