KIKINDSKI OMLADINSKI FESTIVAL 22. JULA
Postavio Redakcija Presstiž 8 Jul 2017 u 11:50 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Kikindski omladinski festival, KOF, biće održan 22. jula u Kulturnom centru Kikinda.

KOF_2017_Kikindski omladinski festival

Muzička imena koja će nastupiti na ovoj manifestaciji su Ničim Izazvan, E-Play, Stuttgart Online, Downstroy, Overtone i Tamarama.

Da podsetimo, KOF je nastao 2012. godine na inicijativu mladih ljudi kako bi kulturna scena u Kikindi zadovoljila potrebe omladine od 15 do 30 godina. Od samoga starta, mladi nisu bili samo korisnici sadržaja koji im se nudi, nego i direktni nosioci i realizatori. Kancelarija za mlade i organizatori su se trudili da svakog leta Kikindu stave na muzičku mapu, i učine je centrom muzičkog dešavanja u severnobanatskom okrugu. Osim organizatora, tim koji realizuje Kikindski omladinski festival čine mladi volonteri i volonterke, koji svake godine učestvuju u pripremi, bave se promocijom i tokom festivala se brinu da sve prođe u najboljem redu. Do sada je u organizaciji festivala učestvovalo preko 50 ljudi.

Ono na šta su organizatori posebno ponosni je humanitarni aspekt festivala. Svake godine su od prodatih karata izdvojena sredstva kako bi se pomoglo pojedincima i/ili institucijama i organizacijama koje su direktno povezane sa mladim ljudima.

Ulaznica iznosi 250 dinara.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>