Kiki Lesendrić i Piloti u „SubBeernom centru“
Postavio Redakcija Presstiž 28 Dec 2017 u 10:13 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Nastup muzičkih legendi i otvaranje novog mesta – najveće pivnice u Srbiji 

Kiki Lesendric i Piloti - SubBeerni centar

Koncert Kikija Lesendrića i Pilota biće održan u petak, 29. decembra, u „SubBeernom centru“ u Cetinjskoj 15 u Beogradu.

- Drago mi je što ponovo sviramo pred beogradskom publikom u jednom posebnom ambijentu. Dugo nismo svirali u klubu, a takve svirke uvek donose jednu posebnu energiju. Raduje me i što Beograd dobija jedno sjajno mesto za dobar provod uz dobru muziku – izjavio je Lesendrić.

Za ove muzičare nije potrebna posebna najava. Njihove pesme obeležile su period u istoriji Jugoslavije, a oni dosledno nastavljaju i dalje da oduševljavaju svojom muzikom i koncertima. Publika će imati priliku da uživa u vanvremenskim hitovima kao što su „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“, „Leto“, ali i onim nešto mlađim poput „Slučajno“, „Noć kao iz sna“, „Manje više“ i mnoge druge.

Kiki Lesendric i Piloti (2)

Pored „Kikija Lesendrića i Pilota“, predstojeći koncerti u Cetinjskoj 15 su i:

  • decembar (subota) Bjesovi
  • decembar (nedelja) Magic Bush, Maljčiki, DJ Miloš Vlalukin
  • januar (ponedeljak) Kanda Kodža i Nebojša

Baš na mestu na kojem se nalazi „SubBeerni Centar“ nekada je radila jedna od najvećih i najstarijih pivara u gradu. „Ignjat Bajloni i sinovi“ je od 1888. bila jedna od retkih pivara na parni pogon sa najmodernijim mašinama tog doba.

U ovom prostoru se u narednom periodu očekuje i kuhinja po ugledu na svetske metropole koje neguju kulturu pivnica. Takođe, vrata će uskoro biti otvorena i za galerije i izložbe i mnoga druga kulturna dešavanja.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>