KC GRAD SLAVI OSMI ROĐENDAN
Postavio Redakcija Presstiž 18 Apr 2017 u 08:13 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Osmi rođendan KC Grad biće obeležen 19. aprila u 19h kada će biti otvorena izložba B8 koju će i sami posetioci moći da kreiraju (preko 700 plakata za događaje u protklih osam godina na formatu B8) i koncertom međunarodnog benda Super 8 koji čine NJ.E. ambasador Kraljevine Holandije Henk van der Dool (klavijature), Max Kochetov (sax), Dušan Damnjanović (bubanj), Miloš Čolović (kontrabas) i Hayden Chisholm (sax).

kc grad 2017Osnovan u aprilu 2009. godine u starom magacinu iz 1884, na obali reke Save, u delu Beograda (Savamala) kojim su do tada prolazili samo teški kamioni, teretni vozovi i tek po koji zalutali prolaznik, Evropski centar za kulturu i debatu, poznatiji kao Kc GRAD, postao je i zaživeo kao nezavisna institucija kulture, prepoznat na kulturnoj mapi ne samo Beograda, Srbije i regiona, već i mnogo šire. Sa velikim brojem raznovrsnih programa koji se svakodnevno odvijaju, Kc Grad već osam godina okuplja brojnu publiku različitih generacija.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>