KC GRAD: KONKURS ZA IZLAGAČKU SEZONU 2018.
Postavio Redakcija Presstiž 4 Jul 2017 u 09:45 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Konkurs Velike galerije KC Grada za izlagačku sezonu 2018. otvoren je od 30. maja do 30. septembra 2017. godine. 

Nemanja Knezevic KC Grad

- Foto: Nemanja Knežević

Ovo je konkurs za sve umetnike i kustose koji svoje ideje i samostalne odnosno grupne izložbe žele da prirede u KC Gradu.

Rezultati će biti objavljeni do 1. decembra ove godine.

Savet galerije u sastavu: Ljudmila Stratimirović (SRB), Imelda Ramović (CRO), Monika Lang (SRB), Davor Bruketa (CRO), Rickard Lindqvist (SWE) i Aleksandar Stojanović (SRB), žiriraće pristigle projekte.

Prema saopštenju iz KC Grad, e-mail adresa za prijavu projekata glasi konkurs@gradbeograd.eu a potrebno je poslati kraću biografiju i opis projekta na srpskom i engleskom jeziku, kao i par pratećih fotografija. Molimo kandidate da ne šalju zipovane dokumente, već da izaberu između pdf odnosno word formata. Ukoliko se fotografije šalju odvojeno potrebno je da budu srednje rezolucije (1-2 mb).

KC Grad Neda Mojsilovic

- Foto: Neda Mojsilović

Izabrani projekti u kategoriji likovnih umetnosti dobijaju dvonedeljni termin za izlaganje, tehničku asistenciju prilikom nameštanja izložbe, kao i štampanje kataloga i postera koji je prate i PR usluge našeg tima. Projekti koji su u sferi dizajna i primenje umetnosti dobijaju iste pogodnosti uz kraći termin od nedelju dana trajanja izložbe.
Kriterijum žiriranja i naredne sezone biće savremenost i inventivnost koncepta. Posebnu pažnju žiri posvećuje mladim stvaraocima koji do sada nisu imali prilike da svoj rad predstave beogradskoj publici, a koje tim KC Grada posebno ohrabruje da se prijave.

Prijavite svoju izložbu i budite deo umetničkog programa KC Grada za 2018. godinu.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>