Izložba Olgice Terzić i Vuka Djurića u „Kvaki 22“
Postavio Redakcija Presstiž 14 Nov 2018 u 10:09 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Izložba pod nazivom Izlaz u slučaju opasnosti Olgice Terzić i Vuka Djurića biće otvorena 23. novembra u 20h u Galeriji Kvaka 22, u Ruzveltovoj 39, u Beogradu. Vuk Djuric - Olgica Terzic - Kvaka 22 2018

SAOPŠTENJE ORGANIZATORA

Mladi vremenom postaju bezlične mase, kakvi smo i mi sami – destruktivno ponašanje, opsednutost materijalnim vrednostima, rijaliti programima, slike su stvarnosti koje formiraju pogrešnu percepciju! Kritičko promišljanje ne postoji.

Izložba je koncipirana na način da ukaže i predstavi negativne društvene pojave. Vrednosni sistem se postepeno urušava, masovni mediji, savremene tehnologije, režim i pad intelektualnih vrednosti nameću modele ponašanja koje usvajaju nove generacije.

Opasnost je prisutna – izlaz postoji!

Olgica Terzic - Vuk Djuric - Kvaka 22

Oduprite se manipulaciji i dođite na izložbu da kupite katalog od 365 dinara da i mi zaradimo novčanice da kupimo mobilne telefone koje već imamo i da platimo kablovsku koju smo već platili kako bi upalili roze televizor i postali bezlična masa i deo sistema.

Na vama je da mozak koristite na drugi način i pronađete izlaz koji je zapravo ulaz u Galeriju „Kvaka 22“. Država neće izgubiti mnogo ako obućar nema pojma o svom zanatu.

Ponesite 365 dinara.

Izložba će biti otvorena do 28. novembra.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>