IZDAT LIVE ALBUM MILAN PETROVIĆ QUARTET-A
Postavio Redakcija Presstiž 19 Oct 2015 u 13:07 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Beogradski instrumentalni sastav Milan Petrović Quartet je objavio live album sa prošlogodišnjeg nastupa u Nišu (17.08.2014.) gde su nastupili sa riječkim gitaristom Brunom Mičetićem.

milan petrovic quartet - live album (1)

Prema njihovom zvaničnom obaveštenju, sa 9 pesama, set lista albuma je koncipirana kao spoj repertoara Bruna Mičetića i MP Quartet-a. Specifičnost je u tome što je u odnosu na nastup Quartet-a na ovom festivalu iz 2012. godine ponovljena samo jedna kompozicija i to Jam in Rome s kojom je nastup i otvoren.

Na samom snimku se može čuti da je bend imao odredjenih tehničkih problema na početku nastupa, kao i da je poslednja kompozicija (Floyd Zorana Simjanovića) po bendovskoj napomeni ostala na albumu iako je snimak zvučno slabiji od ostatka koncerta.

Što se ostalih detalja tiče, ceo koncert je miksao Bruno Mičetić u Rijeci, fotografisali su Vojislav Vujanić i Grujica Bibin, a dizajn omota je radila Katarina Vukoman.

Album možete poslušati i na ovoj stranici.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>