IGRAJ ZA ŽIVOT. POŠALJI SMS 188 NA 3030
Postavio Redakcija Presstiž 29 Nov 2016 u 10:59 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Dance4Life festival odražaće se 2. i 3. decembra u Hali 5 – Beogradskog sajma gde ćemo u oba dana kao i prošle godine spojiti naša najbolja imena domaće klupske underground i mainstream scene kao što su Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Phill & Dansmore, Cavin Viviano, Erick Kasell, WRECVAGE i mnoge druge.

dance4life-1

Ovogodišnji Dance4Life festival imaće za cilj da pomogne u prikupljanju sredstava za Marija Jurešića koji se već 3 godine boli sa malignim melanomom. Melanom je sad u IV stepenu i za hitnu intervenciju neophodno je primanje TIL terapije koja je za sad jedino moguća u Tel Avivu. Mario je na listi čekanja za ovu terapiju i kako bi zvanično počeo da se leči njom neophodno je još 55 000 evra. Celu akciju je pokrenula Pošto Život? organizacija koja je za svega mesec i po dana prikupila već 135.000 evra za Marija.

Akciju su do sad podržale mnoge poznati ličnosti kao što su Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Kaliopi, Kolonija, Nevena Božović, Anrdija Milošević, Viva Vox i mnogi drugi.

dance4life-2

Kupovinom karata za Dance4Life dirketno pomažete Mariju Jurešiću. Pored toga moguće je doniranjem putem SMS 188 na 3030 (cena poruke je 100 dinara za sve mreže) ili putem sajta BudiHuman.rs

Karte za ovaj događaj možete kupiti preko DD Tickets sajta i Eventima, kao i svim Win Win radnjama širom Srbije.

Karte: http://bit.ly/Dance4Life2016-Tickets

Event: http://bit.ly/Dance4Life2016

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>