FILM „SUNĐER BOB KOCKALONE: SUNĐER NA SUVOM“ U BIOSKOPIMA
Postavio Redakcija Presstiž 18 Apr 2015 u 11:00 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Animirani film „Sunđer Bob Kockalone film: Sunđer na suvom“ od danas se nalazi na bioskopskim repertoarima širom Srbije.

sundjer-bob-kockalone-sundjer na suvom

Reč je o sinhronizovanom dugometražnom filmu koji je dostupan u 3D i 2D tehnici. Glasove je junacima pozajmila glumačka ekipa koja je sinhronizovala i TV serijal – Vladislava Đorđević (Sunđer Bob, Keba Kraba, Sendi), Dimitrije Stojanović (Patrik, Plankton, Lignjoslav), a njima se ovoga puta pridružuju Mladen Andrejević (Masnobradi) i Miloš Maksimović (narator i jedan od galebova).

Posebni gosti u ovoj dugometražnoj animiranoj avanturi su Zoran Kostić Cane, Srđan Gojković Gile, Dušan Kojić Koja i Živorad Milenković Žika, koji su svoje glasove pozajmili galebovima u ovom filmu.

U nedelju, 19. aprila u 16 časova, u okviru Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Delta City, zakazano je druženje sa ekipom koja je sinhronizovala film.

Projekciji u 16.50 sati prisustvovaće: Vladislava Đorđević, Dimitrije Stojanović, Miloš Maksimović, Srđan Gojković Gile, Zoran Kostić Cane, Stefan i Vasilije Gligorijević, Zoja Lukić, kao i reditelj sinhronizacije Đorđe Lukić.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>