Džoni Keš tribjut u O.U.R. Pub-u
Postavio Redakcija Presstiž 12 Apr 2018 u 08:51 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Muzički sastav Just like Johny Cash nastupiće u večeras, u 20:30h, u O.U.R. Pub-u u Beogradu.

Just Like Johny Cash - OUR Pub Beograd

Branimir Rosić, pevač i kompozitor, sa svojim „neprijateljima“ (u formaciji gitara, usna harmonika, bass gitara i perkusije) posvećuje veče svetu koji je nestao i koji treba pozvati u pomoć. Svetu u koji se može verovati. Sam nastup sadrži preko trideset kompozicija i obrada u maniru Džonija Keša.

Pored večeri posvećenoj čuvenom američkom pevaču, tekstopiscu, gitaristi i kompozitoru, tokom drugih večeri u pabu se održava jednako kvalitetan muzički program. Čak pet dana u nedelji ovde sviraju izvrsni muzičari.

Utorkom nastupa Uroš Vukašinović, poznatiji u pabu kao Our Tozovoz. Sreda je rezervisana za jazz muzičare poput „Nežnih Neizbežnih“ koji gostuju u pabu svake druge srede. Četvrtkom sviraju bluz muzičari „Zona B“. Ovog petka svira bend „Dea Dia“ koji veoma često nastupa u pabu, a u subotu stiže sastav „Showtime“. Poznati, ali probrani hitovi u formi koja diže sve na noge i kada se pravi istinska žurka u pabu.

O.U.R. Pub u Beogradskoj 71 je mnogima omiljena lokacija. Ušuškan Tašmajdanskim parkom, široki stakleni izlog paba pruža pogled na isti. Tu ćete se vrhunski provesti, zvuk je svetski, pabovska kuhinja sa specijalitetima iz svetskih metropola koje neguju pabovsku kulturu i pivo su perfektni.

Rezervišite vaše omiljeno mesto na broju 011/323-88-46.

AUTOR: Julijana Vincan

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>