DŽEJMI LI KERTIS PONOVO U „NOĆ VEŠTICA“
Postavio Redakcija Presstiž 17 Sep 2017 u 12:31 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Kraljica vriska se vraća u horor franšizu koja ju je proslavila 

dzejmi li kertis noc vestica 2018

- Foto: hollywoodreporter.com

Američka glumica Džejmi Li Kertis juče je zvanično potvrdila da će glumiti u sledećem filmu iz franšize „Noć veštica“.

Ovo će biti jedanaesti „Noć veštica“ film, a Kertisova je glumila u prve dve instalacije 1978. i 1981. godine, kao i sedmoj i osmoj 1998. i 2002. godine. Predstojeće ostvarenje će biti direktni nastavak filma iz 1981.

noc vestica

- Insert iz filma 1978. / Foto: YouTube

Još u maju 2016. godine šuškalo se o mogućnosti nastavka. Džon Karpenter, koji je režirao prvi film, biće izvršni producent. Tada je izjavio: „Posle trideset i osam godina od originalnog „Noć veštica“, pokušaću da ovaj poslednji nastavak učinim najstrašnijim od svih“. Karpenter je februara 2017. izjavio i da će film izaći 2018. godine i da će scenaristi biti Dejvid Gordon Grin i Deni MekBrajd, a da će Grin biti i režiser.

Džejmi Li Kertis će reprizirati ulogu Lori Strod koju proganja njen brat ubica – Majkl Majers.

„Isti trem. Ista odeća. Isti problemi. Četrdeset godina kasnije. Krećem za Hadonfild još jedanput za „Noć veštica“. Premijera: 19. oktobar 2018.“, tvitovala je slavna glumica.

dzejmi li kertis

- Foto: vulture.com

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>