„DOŠLA SAM DA DAM”: ТHE BEATSHAKERS FT. SAJSI MC
Postavio Redakcija Presstiž 20 May 2015 u 18:57 | Kategorija: top, Vesti | 0 Komentara

„Došla sam da dam” je naziv novog singla beogradskog DJ dua The Beatshakers i reperke Sajsi MC, koji je doživeo svoju video premijeru večeras  u 20 časova na YouTube-u.

sajsi mc

Prema njihovom zvaničnom saopštenju, spot je u produkciji „LCF media”, koji su se potrudili da zaobiđu sterotipe domaćih spotova, a singl karakteriše nesvakidašnja mešavina EDM zvuka i hip hop-a. O ovoj saradnji Ivan i Kole iz Beatshakersa kažu: „Sajsi je jedan od retkih ženskih glasova u domaćem hip-hop svetu i veoma pozitivna osoba. Lako smo se dogovorili i dogovor pretvorili u magiju koja se zove „Došla sam da dam”. Ova saradnja nas čini veoma srećnim jer smo dugo radili na novom zvuku i dobili smo ono po čemu će The Beashakers biti prepoznatljivi u budućnosti kada je u putanju produkcija. Nadamo se da da će ovaj zvuk osvojiti srca naših fanova i da ćemo ponovo zauzeti mesto broj jedan na Domaćici.”

sajsi mc the beatshakers

„Poziv na ovu saradnju prihvatila sam odmah jer volim da eksperimentišem. Ovo je bio pravi izazov za mene jer ovako nešto još niste čuli. Jedva čekam reakciju publike. The Beatshakers su napravili odličnu muziku koje me je ponela već pri prvom slušanju, reči su počele da naviru i tekst je veoma brzo nastao”, kaže Sajsi MC.

The Beatshakers u svojoj karijeri ostvarili su impresivan niz saradnji sa različitim umetnicima, među kojima su Van Gogh, Aleksandra Radović, Mladen Lukić, Roby Rob, DJ Antoine, a sada i sa Sajsi MC.

the beatshakers

Spot za pesmu „Došla sam da dam” pogledajte OVDE.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>