Dani urbane kulture 2018: Prvi TATTOO EXPO u Čačku!
Postavio Redakcija Presstiž 24 Apr 2018 u 12:03 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Prvi Sajam tetoviranja, u organizaciji Festivala „Dani urbane kulture“, biće održan 5. maja, od 12h, u Domu kulture u Čačku.

Good Kidz - DUK Cacak - Dina Bralovic (2)

DUK festival se organizuje već četvrtu godinu zaredom i okuplja talentovane ljude iz svih sfera umetnosti i sporta. Ove godine, u sklopu predfestivalske aktivnosti, ova manifestacija prvi put organizuje i TATTOO EXPO u saradnji sa studijom za tetoviranje Good Kidz – u cilju upoznavanja publike sa tattoo kulturom, njenim tehnikama i dostignućima.

Na sajmu će učestvovati 20 tattoo umetnika iz regiona, a svi posetioci stariji od 18 godina će biti u prilici da upoznaju svoje buduće tattoo umetnike ili da se istetoviraju na licu mesta. Pored ovih aktivnosti, program uključuje i izložbu nedavno tragično nastradalog tattoo majstora iz Čačka – Aleksandra Pumpalovića – Pumpe.

Good Kidz - DUK Cacak - Dina Bralovic (1)

Ovaj EXPO će biti humanitarnog karaktera i svako od umetnika će zarađeni novac dati za lečenje mladog Čačanina Stefana Lazića, igrača čačanskog pionirskog tima kome je dijagnostikovan maligni mezenhimalni tumor na potkolenici. Stefan je najpre zadobio povredu potkolenice na treningu, što se kasnije iskomplikovalo. Nakon pregleda u Beogradu, konzilijum lekara je dijagnostikovao teško oboljenje, za koje je neophodno lečenje u inostranstvu.

Donatorske kutije će stajati na ulazu u festival, gde će posetioci moći da daju svoj dobrotvorni prilog.

U programu je i tattoo takmičenje, muzički šou, gosti iznenađenja i još mnogo toga!

Vidimo se 5. maja u Čačku!

Crtamo se!

- Više o umetničkom radu studija GOOD KIDZ pogledajte OVDE.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>