DANAS POČINJU DEČJI DANI KULTURE
Postavio Redakcija Presstiž 21 Apr 2017 u 07:20 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Dečji dani kulture počinju danas, 21. aprila, a u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu, Nišu i u još 20 gradova u Srbiji važiće veliki popusti na knjige za decu i mlade, dok će u knjižari u SKC-u biti organizovan raznovrstan program.

decji dani kulture laguna 2017 (2)

Radionice, druženja sa piscima, promocije knjiga, pozorišne predstave, popusti na izdanja za mališane čine ovu manifestaciju koja će trajati do 23. aprila, a sa ciljem da se deci približe knjiga i čitanje.

Prema saopštenju organizaotra, popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga za decu 40%. Isti popusti važi će i na izabrane Disney i Littlest Pet Shop knjige. Kako u Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove biće 20%. U knjižarama Delfi očekuju vas popusti od 15% na LEGO i do 20% na ostale Dexy Co igračke kao i dečji gift program drugih dobavljača. Uz svaku kupovinu spremili smo i poklone!

Akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Tribina pod nazivom „Mala laguna za roditelje i vaspitače“ biće održana u petak od 12 sati u knjižari Delfi u SKC-u, a na njoj će učestvovati Nataša Labović, predsednica Udruženja logopeda Srbije, Robert Takarič, pedagog i pisac, i Zoran Penevski, urednik u Laguni. Učesnici će pokušati da ukažu na značaj i važnost čitanja kod dece, mimo obavezne literature u školi, jer se time daje nemerljiv doprinost vaspitavanju i obrazovanju najmlađih čitalaca.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>