„CIRQUE ELOIZE“ U SAVA CENTRU
Postavio Redakcija Presstiž 25 Apr 2014 u 13:22 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

foto official siteSvetski poznata trupa „Cirque Eloize” sutra i prekosutra (26. i 27. april) će u Velikoj dvorani Sava centra izvesti predstavu „iD” s početkom u 20 časova.

Cirque Eloize na Terazijama

Cirque Eloize na Terazijama Foto: blic.rs

Ovaj komad spaja snagu i nežnost, bes i nadu i predstavlja vizuelni vrhunac u izvođačkim umetnostima. Kombinacija je fizičke fleksibilnosti i brejkdensa, hip-hopa i akrobacije.Bina na kojoj će predstavu izvoditi 15 umetnika, podseća na uličicu iza nebodera, smeštenu u srcu futurističkog grada. A muzika koju koriste su zvukovi hip-hopa i elektronskih rok klavijatura, stvarajući urbanu atmosferu uz deset cirkuskih disciplina koje predstavljaju kombinaciju urbanih plesova i akrobacija. Predstava se sastoji iz dva dela koji traju po 45 minuta i biće razdvojeni dvadesetominutnom pauzom. Iako je predstava puna energije i adrenalina, „iD“ je sačuvao i poetičnost i romantičnost kada se radi o srećnoj ili neuzvraćenoj ljubavi, oslobođenoj energiji i gimnastičkim tačkama.

Svaka tačka ima detaljno i pažljivo osmišljenu koreografiju i sve su povezane u set koji se menja, dozvoljavajući mladim umetnicima da izvode različite trikove na biciklu, trambolini, zemlji, pa čak i u vazduhu.

- Foto: cirque-eloize.com

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>