BRITNI I IGI NA BILBORDOVOJ DODELI NAGRADA
Postavio Redakcija Presstiž 22 Apr 2015 u 20:46 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

britni-spirs-igi-azalea

Američke pevačice Britni Spirs i Igi Azalea izvešće svoj predstojeći duet Pretty Girls 17. maja na ovogodišnjoj Bilbordovoj dodeli nagrada.

Prošlog meseca je potvrđeno da će njihov singl zvanično biti objavljen 5. maja ove godine i kritičari veruju da će to biti jedna od najvećih muzičkih saradnji 2015. godine, kao i da će njihov nastup biti jedan od najvećih pop trenutaka ove godine. Na ovoj manifestaciji će pored njih nastupiti i Keli Klarkson, Fall Out Boy i Viz Kalifa, Hozier, Nik Džonas, Ed Širan, Sem Smit, Megan Trejnor i Džon Ledžend.

Može se reći da je Britni veteran Bilbordovih top lista jer je 6 njenih albuma i 5 pesama dostiglo 1. mesto, a Igina karijera je veoma brzo napredovala jer je na ovoj listi istovremeno zauzela 1. i 2. mesto sa pesmama Fancy i Problem (sa Arianom Grande), uspeh koji su pre nje jedino Bitlsi postigli.

Očekuje se da će spot za pesmu Pretty Girls izaći sledećeg meseca.

britni-spirs

- Foto: sa snimanja spota Pretty Girls

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>