BEND „GIFT“ OBJAVIO PRVI AUTORSKI ALBUM
Postavio Redakcija Presstiž 7 Oct 2016 u 10:48 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Novosadski bend „GIFT“ objavio je prvi autorski album pod nazivom Dreamoscope.

gift-bend

Već više od decenije i po, ovaj kaver bend pleni klubsku publiku svojim neobičnim i autentičnim nastupom, a svira brit pop, glam i gothic muziku.

Sada, na oduševljenje svojih fanova, na muzičku scenu ulaze gromoglasno sa svojim prvim autorskim albumom Dreamoscope i 12 pesama koje će kako bend kaže: menjati stvarnost! i od kojih je Bright star posvećena samom Dejvidu Bouviju.

- Dreamoscope, naš album prvenac, posvećujemo ljudima iz ne tako davnih vremena koji su živeli za muziku i kada je slušanje albuma uticalo na privatnu stvarnost. Na nas je uticala nova stvarnost, te bi poruka koja je nastala u vidu Dreamoscope-a mogla da utiče i na vas. Dreamoscope je naprava koja sakuplja vaše prošle, sadašnje i buduće snove. Mi nismo sanjari, naprotiv, mi želimo da vas probudimo. Dovoljno smo hrabri da snove modifikujemo u javu. Ako vrtite Dreamoscope i prelamate snove, u pukotinama ugledaćete drugačiji svet. Vi nam recite kakav je! – kaže Jovan Matić, član benda.

Članovi su Jovan Matić (vokal), Dejan Toskov (gitara), Olivera Budosan (klavijature), Žarko Dunić (bas) i Miloš Lole Stojanović (bubanj).

Album besplatno preuzmite na:

SOUNDCLOUD: https://soundcloud. com/giftband/albums
YOUTUBE: https://www.youtube. com/watch?v=x958Wjp_j6E&list= PLNIPikSi9KkaKE9nGG-OztEB12A92 sPYy

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>