BELDOKS OD DANAS U DOMU OMLADINE
Postavio Redakcija Presstiž 8 May 2015 u 10:39 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Osmi Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldoks biće održan od 8. do 15. maja u bioskopu Doma omladine Beograda.

BELDOCS-2015Prema saopštenju Doma omladine, u osmoj godini postojanja Beldoks ponovo donosi najuspešnije dokumentarne filmove iz celog sveta., kao i najistaknutije dokumentarce sa ovih prostora. Kao i obično, radi se o prikazima ove ili neke udaljene „stvarnosti”. Publika u Beogradu će biti u prilici da na hiperrealistični način doživi svaki od prikazanih narativa koji su nabijeni emocijama i značenjem. Upravo zato, ovogodišnji Beldoks, organizovan pod sloganom „Stvarnije od stvarnosti”, želi da svojim stalnim, ali i nekim novim posetiocima po osmi put prenese zaljubljenost u magičnu dimenziju dokumentarizma, da ih zarazi afirmišućom snagom iznalaženja smisla u nesagledivim prostorno-vremenskim opažanjima ove predivne planete na kojoj živimo.

Dom omladine Beograda i direkcija BELDOKS festivala omogućili su učenicima i studentima da za samo 100 dinara gledaju najreprezentativnije međunarodne dokumentarne filmove u Bioskopu DOB. Na Blagajni EVENTIM u Domu omladine Beograda, za sve projekcije u okviru 8. BELDOKS festivala u prodaji je po 50 ulaznica, koje koštaju 100 dinara. Kupovina je moguća uz važeću đačku knjižicu, indeks ili Evropsku omladinsku karticu, koja je namenjena mladima do 30. godine, a izdaje se i u okviru omladinskog Turističko-informativnog kutka u centralnom holu Doma omladine. Ova akcija deo je kontinuirane misije Doma omladine Beograda, da mladima Beograda i Srbije omogući praćenje kvalitetnih programa po simboličnoj ceni.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>