Anja Alač u emisiji 30 MINUTA
Postavio Redakcija Presstiž 20 Dec 2018 u 10:38 | Kategorija: Vesti | 0 Komentara

Glumica Aleksandra Anja Alač biće gošća emisije 30 MINUTA u petak, 21. decembra u 20:30h na Edu TV – Obrazovnoj televiziji.

Anja Alac (2)

Ovo je glumica koja se proslavila ulogama Brankice u filmu i seriji „Montevideo, Bog te video!” i Ines Matošić u hrvatskoj sapunici „Ruža vjetrova”. Trenutno je gledamo na malim ekranima u seriji “Urgentni centar”. Nedavno je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu u predstavi “Moj sin malo sporije hoda”, i dodaje da joj baš ta uloga jedna od najdražih. Iskreno govori o teretu poznatih roditelja, s obzirom na to da joj je mama Vesna čipčić, a tata Aleksandar Alač. Pohađala je muzičku školu, svira klavir, a želela je da postane advokat. Ispričala je kako se rodila želja da upiše i postane glumica. Otkrila je da često pita starije kolege za savet, a najvažnije joj je mišljenje njenih roditelja koji su uvek iskreni prema njoj. Izjavila je da se uvek raduje kada neka uloga od nje zahteva da promeni fizički izgled.

Anja Alac (3)

Teaser za emisiju pogledajte OVDE.

Autor i voditelj: Dejan Jelača

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>