ZAŠTO DŽENIFER LORENS NEĆE GLUMITI MISTIK?
Postavio Redakcija Presstiž 20 Jul 2015 u 10:46 | Kategorija: Kultura, Poslednje dodato | 0 Komentara

Koji je glavni razlog zašto američka glumica Dženifer Lorens neće glumiti Mistik (Mistique) u predstojećim X-Men filmovima…?

x men apokalipsa

Budući da je predstojeći „X-Men: Apokalipsa“ poslednji deo „Prva klasa“ trilogije, i ugovori glumaca će isteći. To uključuje i Dženifer Lorens koja je glumila mutanta Mistik od 2011. godine. Iako nije sigurna da li će zauvek napustiti X-Men, dala je razlog zašto možda neće biti deo ekipe…

Odgovor je jednostavan: šminka.

Lorensova je rekla da, iako voli da glumi u ovim filmovima, dosadila joj je plava farba kojom je mažu od glave do pete kako bi u potpunosti predstavila svoju ulogu. Iako joj primarno nisu smetala isparavnja i toksini farbe, sada ima drugačije mišljenje – neće više da ih udiše. A da bi se njeno telo ofarbalo potrebno je više sati. Međutim, Lorensova ne bi volela da je ne pitaju da li želi da reprizira svoju ulogu u nekom narednom X-Men filmu.

„X-Men: Apokalipsa“ će prikazati Mistik kako pomaže mladim neprilagođenim mutantima. Kada sazna da je glavni antagonista svom timu priključio i Magneta, priključiće se profesoru Čarlsu Ksavijeru kako bi pomogli svom starom prijatelju. Očekuje se velika borba mutanata protiv glavnog antagoniste i njegove ekipe.

Pored Lorensove, u ovom ostavrenju glume i Džejms MekAvoj, Majkl Fasbender, Hju Džekmen (glasina), Rouz Bajrn, Oskar Ajzak, Sofi Tarner, Olivia Man, Evan Piters, Nikolas Holt itd.

Bioskopska premijera je zakazana za 27. maj 2016. godine.

- Izvor i foto: cinemablend.com

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>