Snima se nova adaptacija filma „Male žene“
Postavio Redakcija Presstiž 13 Jul 2018 u 10:33 | Kategorija: Kultura, Poslednje dodato | 0 Komentara

Zbog poznatih imena uključenih u projekat i većeg budžeta, procenjuje se da će novi filmski prikaz književnog klasika biti veliki hit 

Male zene 1994 film - Kirsten Danst, Vinona Rajder, Kler Dejns i Trini Alvarado

- Film iz 1994. godine – Kirsten Danst, Vinona Rajder, Kler Dejns i Trini Alvarado

Zvanično je najavljen film „Male žene“ i trenutno je u pre-produkciji, a režiraće ga Greta Gervig koja je popularnost stekla ostvarenjem „Bubamara“ (Lady Bird), koji je bio nominovan za 5 Oskara ove godine.

Zasad je potvrđeno da će u filmu glumiti i neponovljiva Meril Strip, zatim Sirša Ronan (Lady Bird), Ema Stoun (La La Land), Timoti Šalame (Call Me By Your Name) i Florens Pu (Lady Macbeth).

Male zene - Meril Strip, Ema Stoun, Sirsa Ronan, Timoti Salame

- Meril Strip, Ema Stoun, Sirša Ronan, Timoti Šalame

Film će biti baziran prema istoimenom književnom klasiku Luize Mej Alkot, a priča prati porodicu Marč posle Američkog građanskog rata – četiri sestre – Meg, Džo, Bet i Ejmi, mamu Marmi, tetku Marč i prvog komšiju Lorija. Ostvarenje je dosad doživelo više filmskih i televizijskih adaptacija – dve najpopularnije i kritički priznate su verzije iz 1949. i 1994. godine.

Premijera filma još nije zakazana, ali se već predviđa da će biti veliki hit.

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>