GILMORE GIRLS: NASTAVAK U NOVEMBRU (VIDEO)
Postavio Redakcija Presstiž 2 Aug 2016 u 12:30 | Kategorija: Kultura, Poslednje dodato | 0 Komentara

Premijera nastavka kultne serije Gilmorove (Gilmore Girls), sada pod nazivom „Gilmorove: Godina u životu“ (Gilmore Girls: A Year in the Life), biće 25. novembra na Netflix-u.

Gilmorove (4)

- Foto: ew.com / Loren Grejem i Aleksis Bledel

Ova 8. sezona će biti prikazana kao televizijska mini-serija, tj.  kroz četiri epizode od po devedeset minuta. Svako poglavlje će reprezentovati po jedno godišnje doba u životu majke i ćerke Lorelaj i Rori Gilmor.

Serija se ranije prikazivala od 2000. do 2007. godine i doživela je veliku popularnost. Mnogi su je opisivali kao prizemnu, neverovatno duhovitu, inteligentu seriju koja je puna referenci iz pop kulture. Radnja prati blizak odnos majke i ćerke Gilmor u malom, izmišljenom gradu Stars Hollow u američkoj državi Konektikat. Gradić ima manje od deset hiljada luckastih, nesvakidašnjih stanovnika koji su stalno u nekoj akciji, znaju sve jedni o drugima i međusobno se stalno pomažu. Mnogi bi rekli da je to u današnje vreme retka pojava…

Gilmorove (3)

- Foto: cinemablend.com / ekipa serije

Mnogi glumci će reprizirati svoje uloge, kao što su Loren Grejem (Lorelaj Gilmor), Aleksis Bledel (Rori Gilmor), Melisa MekKarti (Suki), Skot Peterson (Luk), Keli Bišop (Emili Gilmor), Keiko Agena (Lejn), Met Cučri (Logan) itd. Nažalost, Edvard Herman koji je glumio Rorinog dedu Ričarda, preminuo je 2014. godine.

Sedma sezona se završila tako što je Rori diplomirala na Jejlu i zagazila u karijeru političkog novinara. Međutim, radnja osme sezone i dalje nije poznata.

Pogledajte teaser trejler nastavka koji milioni željno iščekuju… 

Gilmorove (5)

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>