10 FILMSKIH PAROVA KOJI SU SE MRZELI PRIVATNO
Postavio Redakcija Presstiž 27 Jul 2015 u 12:43 | Kategorija: Kultura, Poslednje dodato, top | 0 Komentara

Ovo je lista holivudskih filmskih parova koji su uverljivo iskazivali svoje međusobne emocije na velikom ekranu, ali su se prezirali kad se kamere isključe. Za pojedine nikad ne biste pomislili da se privatno nisu slagali…

10. Entoni Hopkins i Širli Meklejn (A Change of Seasons 1980.)

sirli mekljen entoni hopkins

- Foto: cineplex.com

Tokom ovog snimanja Entoni je mrzeo da radi sa Širli nazvavši je „najneprijatnijom glumicom sa kojom je ikad radio“. Iako je film pobrao mnoge negativne kritike, emotivni odnos Hopkinsa i Meklejnove je verodostojno prikazan.

9. Patrik Svejzi i Dženifer Grej („Prljavi ples“ 1987.)

prljavi ples

- Foto: davidbwitwer.wordpress.com

Svejzi ju je nazvao „neverovatno napornom, suviše luckastom i nezrelom za saradnju“. Verovatno su tokom godina popravili odnos jer je Grejeva bila vidno uznemirena zbog Svejzijeve smrti 2009. godine.

8. Leonardo DiKaprio i Kler Dejns („Romeo i Julija“ 1996.)

romeo i julija

- Foto: movieboozer.com

Romeo i Julija predstavljaju ljubavne ikone u književnosti, pa je veoma ironično što se dve glavne uloge ovog filma privatno nisu slagale. Kler je izjavila da je Leonardo bio napast na snimanju, ponašajući se blesavo i nezrelo. On ju je progasio uštogljenom i suviše ozbiljnom.

7. Vins Von i Riz Viterspun („Četiri Božića“ 2008.)

cetiri bozica

- Foto: www.aceshowbiz.com

Ovaj filmski par je imao nesuglasice jer je Riz želela da se drži scenarija, a Vins spontaniji i opušteniji pristup. Ipak je to bio spoj nespojivog jer su objedinili Oskarovku i… Vinsa Vona.

6. Lorens Olivije i Merilin Monro (The Prince and the Showgirl 1957.)

lorens olivije

- Foto: familypedia.wikia.com

Iako su dobro počeli saradnju, do kraja ovog snimanja Olivije i Monro su se prezirali. Budući da je Olivije režirao i glumio u ovom filmu, Monro ga je nervirala jer je stalno kasnila na snimanje, svojom nepredvidivom glumom i konstantnim savetovanjem sa svojim profesorom glume. Konačni udarac je bio kad joj je Olivije rekao da „pokuša da bude seksi“. Posle dve godine, sličan problem sa Monro je imao i Toni Kertis na snimanju filma „Neki to vole vruće“.

5. Vilijam Boldvin i Šeron Stoun (Sliver 1993.)

sliver

- Foto: alltube.tv

Tokom snimanja ovog trilera Šeron je često omalovažavala Vilijama što ga je uzrujavalo. Za vreme snimanja jedne scene poljupca, Šeron je navodno ugrizla Vilijama toliko jako da nije mogao da govori nekoliko dana. Situacija je postala toliko loša da su oboje zahtevali da svoje scene snimanju odvojeno. Šeron je izjavila da bi uživala u ovom snimanju da je Vilijamov brat Alek glumio umesto njega.

4. Nik Nolti i Džulija Roberts (I Love Trouble 1994.)

nik noliti dzulija roberts

- Foto: www.denofgeek.com

Džulija je Nika nazvala „najgorim glumcem sa kojim je sarađivala“, kao i „odvratnim ljudskim bićem“, a on ju je namerno nervirao. U svojim zajedničkim scenama su više radili sa svojim zamenama i kaskaderima nego jedno sa drugim. Do danas gaje međusobni animozitet.

3. Pirs Brosnan i Teri Hačer („Sutra nikad ne umire“ 1997.)

sutra nikad ne umire

- Foto: www.fanpop.com

Na snimanju ovog 18. filma o Džejmsu Bondu, Teri Hačer je stalno kasnila na snimanje što je Pirsa mnogo nerviralo. Ispostavilo se da je Teri bila trudna i imala jutarnje mučnine. Pirs joj se kasnije izvinio i pokajao što joj je rekao neke ružne stvari jer nije znao u kakvom se stanju nalazi.

2. Ričard Gir i Debra Vinger („Oficir i džentlmen“ 1982.)

oficir i dzentlmen

- Foto: www.buzzquotes.com

Što se tiče interakcije, Debra je Ričarda nazvala „zidom od cigli“. Nerviralo ju je njegovo hladno ponašanje i nisu provodili vreme van kamera jer su se maksimalno bili distancirali jedno od drugog u nameri da daju sebi više prostora.

Parovi koje treba pomenuti pre nego što vidite ko je 1. mesto: Džejson Li i Šenen Doerti (Mallrats 1995.), Džoni Dep i Anđelina Džoli („Turista“ 2010.), Dastin Hofman i Meril Strip („Kramer protiv Kramera“ 1979.) itd.

1. Rajan Gosling i Rejčel MekAdams („Beležnica“ 2004.)

beleznica

- Foto: usmagazine.com

„Beležnica“ važi za jedan od najboljih „ženskih“ filmova ikada, pa je razočaravajuće saznati da se ovi filmski ljubavnici nisu slagali tokom snimanja. Režiser je izjavio da su Rajan i Rejčel urlali jedno na drugo kad se kamere isključe, kao i da je Rajan tražio da Rejčel zamene drugom glumicom zbog svojih snažnih negativnih osećanja koja je gajio prema njoj. Možda je ovaj napeti privatni odnos doprineo njihovoj međusobnoj jakoj strasti koju su verodostojno prikazali na ekranu. Međutim, prebrodili su svoje razlike jer su se zabavaljali posle filma.

- Izvor: youtube.com

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>