Prijavi se za Open IT i otvori vrata svom uspehu!
Postavio Redakcija Presstiž 10 May 2019 u 08:12 | Kategorija: Društvo, Poslednje dodato | 0 Komentara

Open IT konferencija će, trinaestu godinu zaredom, biti održana 18. i 19. maja na Fakultetu organizacionih nauka. 

Open IT 2019 FON

Ideja konferencije je da se na jednom mestu okupe vodeće kompanije iz informacionih tehnologija i srodnih oblasti i studenti, budući lideri u ovoj oblasti.

Open IT za cilj ima da poveže tehnologiju i njenu primenu sa relevantnim društvenim problemima. Projekat se bavi liderstvom u informacionim tehnologijama, značajem tehnologija i inovacija za rešavanje društvenih problema nezaposlenosti i odliva mozgova.

Besplatnu OPEN IT konferenciju, koja će ove godine ugostiti preko 250 studenata, 16 kompanija i 20 predavača, organizuje najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC uz podršku Fakulteta organizacionih nauka.

Studenti će imati priliku da steknu praktična znanja kroz interaktivne radionice u jednoj od ponuđenih oblasti: IT Project Management, Marketing, WebDev Trends, Fintech, Software Trends, Cyber Security.

U pauzama od radionica, učesnici konferencije će imati priliku da prisustvuju inspirativnim pričama govornika. Takođe, studente očekuje panel-diskusija, kao i razgovori sa predstavnicima kompanija, kojima će dopuniti svoje iskustvo sa konferencije.

Organizatori ovom konferencijom žele da pokrenu inicijativu među mladima i da im pruže priliku da postanu lideri.

Prijave i više informacija o temama i ostalim aktivnostima na konferenciji nalaze se na sajtu i Facebook ili Instagram stranici konferencije.

- Izvor: AIESEC

Postavite komentar

XHTML: Možete koristiti ove tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>